Mainokset

Hannes-pullat resepti

Mainokset

Hannes-pullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Hannes-pullat
  4. 20 kpl
  5. 5 dl kevytmaitoa
  6. 50 g hiivaa
  7. 2 kpl munaa
  8. 2 dl sokeria
  9. 2 tl suolaa
  10. 1 rkl kardemummaa
  11. 2 tl vaniljasokeria
  12. 12 dl vehnäjauhoja
  13. 200 g margariinia (rasvaa 60 %)
  14. Täyte
  15. 100 g margariinia (rasvaa 60 %)
  16. 1 dl sokeria
  17. 1 rkl kanelia
  18. ¼ tl chilijauhetta
  19. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva maitoon. Lisää joukkoon
  20. munat, sokeri ja mausteet sekä jauhoja vähitellen. Pullataikinan tulee
  21. olla pehmeää. Alusta lopuksi joukkoon pehmeä, huoneenlämpöinen rasva.
  22. Anna taikinan kohota puolisen tuntia lämpimässä, vedottomassa paikassa,
  23. leivinliinalla peitettynä.
  24. Nujerra taikinaan kertyneet ilmakuplat vaivaamalla taikinaa
  25. jauhotetulla leivinpöydällä. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli
  26. taikinapalat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Sekoita täyteainekset,
  27. levitä rasvaseos taikinalevylle ja kiedo levy kääröksi. Aseta
  28. leivinpaperilla peitetylle uunipellille kaksi palaa päällekkäin. Paina
  29. palat napakasti yhteen. Anna pullien kohota hieman, taikina voi olla
  30. paistettaessa vielä kylmä. Voitele pullat munalla, ripota päälle
  31. raesokeria ja paista 250-asteisessa uunissa 1015 minuuttia. Pullat
  32. ovat sisältä juuri ja juuri kypsiä ja meheviä.
  33. Oikeat Hannes-pullat pakastetaan taikinapötkönä ennen paistamista,
  34. mutta voit toki paistaa pullat myös saman tien. Paistamaan ryhdyttäessä
  35. vielä kohmeinen pötkö leikataan paloiksi.
  36. Jos käytät kuivahiivaa, lämmitä maito kädenlämpöä kuumemmaksi,
  37. 42-asteiseksi ja lisää hiiva sekoitettuna pieneen määrään jauhoja.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit