Mainokset

Hapankaali-lohiseljanka resepti

Mainokset

Hapankaali-lohiseljanka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Hapankaali-lohiseljanka
  4. 6 annosta
  5. 400 g lohta
  6. 2 kpl sipulia
  7. 300 g juuriselleriä
  8. 100 g fenkolia
  9. 2 rkl voita
  10. 10 dl kalalientä
  11. 1 kpl valkosipulinkynttä
  12. ½ dl tomaattipyreetä
  13. 200 g hapankaalia
  14. 1 kpl laakerinlehteä
  15. 2 rkl tuoretta timjamia
  16. 50 g persiljaa
  17. 50 g tuoretta tilliä
  18. 1 kpl suolakurkkua
  19. 2 rkl kapriksia
  20. ½ tl suolaa
  21. ½ tl mustapippuria
  22. Tarjoiluun
  23. 6 rkl smetanaa
  24. Kuori juurekset ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Kuullota kasvikset
  25. voissa kattilassa. Lisää kalaliemi.
  26. Murskaa valkosipulinkynsi ja lisää se liemeen. Lisää tomaattipyree,
  27. hapankaali, laakerinlehti ja timjaminoksat. Keitä noin 10 minuuttia.
  28. Fileoi lohi ruodottomiksi paloiksi. Lisää kala keittoon ja anna kalan
  29. kypsyä noin 5 minuuttia. Poista timjaminoksa.
  30. Lisää valmiiseen keittoon silputut yrtit, kuutioitu suolakurkku,
  31. kaprikset ja mausteet. Tarjoa keiton kanssa nokare smetanaa tai
  32. kermaviiliä.

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit