Mainokset

Haperovohvelit resepti

Mainokset

Haperovohvelit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Haperovohvelit
  3. 6 kpl
  4. 2½ dl kivennäisvettä
  5. 2 kpl munaa
  6. 2 tl hunajaa
  7. 1½ dl ohrajauhoja
  8. 1 tl leivinjauhetta
  9. ¼ tl suolaa
  10. ½ dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %) (laktoositon)
  11. 5 dl haperoita
  12. 1 kpl sipulia
  13. ½ rkl rypsiöljyä
  14. ¼ tl suolaa
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. Vatkaa veden joukkoon munat, hunaja ja keskenään sekoitetut kuivat
  17. aineet. Lisää lopuksi rasva ja anna taikinan turvota sienien käsittelyn
  18. ajan.
  19. Paloittele haperot (esim. iso- tai keltahaperot), kuori ja hienonna
  20. sipuli. Kuumenna pannulla öljy ja kääntele sieni-sipulisilppua siinä,
  21. kunnes sipulit ovat kuultavia. Mausta seos ripauksella suolaa ja
  22. pippuria.
  23. Sekoita jäähtynyt sieniseos taikinan joukkoon. Paista taikinasta
  24. vohveliraudalla rapeita vohveleita.
  25. Tarjoa lisänä tomaattista yrttitahnaa. Sekoita puoleen purkilliseen
  26. Crème Bonjour Cuisine Tomaatti ja Välimeren yrttiä noin puoli desiä
  27. tuoretta basilikasilppua. Levitä tahnaa juuri paistetun, rapean
  28. vohvelin pinnalle ja herkuttele heti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit