Mainokset

Haudutettu mausteinen punakaali resepti

Mainokset

Haudutettu mausteinen punakaali resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t 45 min
  3. Haudutettu porsaan sisafilee
  4. 8 annosta
  5. 50 g pekonia (silputtuna)
  6. 1 kpl punasipulia
  7. 20 g tuoretta inkivääriä
  8. ½ kpl kanelitankoa
  9. 400 g punakaalia
  10. 2 rkl meiramia
  11. 1 tl garam masalaa
  12. 1¼ dl punaviinietikkaa
  13. 1¼ dl portviiniä
  14. 1¼ dl vaahterasiirappia
  15. Kuori ja silppua punasipuli. Kuori ja hienonna inkivääri. Poista
  16. kaalista uloimmat lehdet sekä ydin. Silppua kaali suikaleiksi.
  17. Silppua pekoni. Paista paloja kevyesti noin 510 minuuttia suurella
  18. paistinpannulla. Lisää silputtu sipuli, hienonnettu inkivääri ja
  19. kanelitanko. Kypsennä 5 minuuttia.
  20. Lisää suikaloitu kaali, meiraminoksat, garam masala, etikka ja viini.
  21. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla reilun tunnin ajan. Sekoita
  22. välistä, ettei kaali tartu pohjaan.
  23. Poista kansi ja keitä sekoitellen vielä 15 minuuttia. Lisää siirappi ja
  24. jatka kypsentämistä vielä toiset 15 minuuttia. Poista kanelitanko ja
  25. nosta tarjolle.

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit