Mainokset

Haudutettu porsaan sisäfilee resepti

Mainokset

Haudutettu porsaan sisäfilee resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 15 t
  3. Haudutettu porsaan sisafilee
  4. 4 annosta
  5. 600 g porsaan sisäfileetä
  6. 1 kpl valkosipulinkynttä
  7. 2 rkl tuoretta rosmariinia
  8. Suolamarinadi
  9. 10 dl vettä
  10. 40 g merisuolaa
  11. 1 rkl sokeria
  12. Pinnalle
  13. 15 g herkkusieniä (kuivattuna)
  14. Paistoon
  15. 1 rkl voita
  16. 10 dl rypsiöljyä
  17. Puhdista filee kalvoista. Taputtele fileen pintaan silputtua
  18. valkosipulia ja rosmariinia. Aseta filee esimerkiksi 2 litran
  19. leipävuokaan.
  20. Kuumenna 2 desilitraa vettä. Lisää veteen suola ja sokeri. Sekoita,
  21. kunnes ne ovat liuenneet. Lisää 8 desilitraa kylmää vettä. Kaada
  22. suolamarinadi vuokaan fileen päälle. Anna fileen maustua kylmässä 6
  23. tuntia.
  24. Nosta filee marinadista ja kuivaa se huolellisesti. Kierittele filee
  25. sienijauheessa ja ruskista sen jälkeen paistinpannussa kauttaaltaan.
  26. Nosta filee vuokaan.
  27. Kuumenna ankanrasva tai öljy kattilassa noin 7080 asteeseen. Kaada
  28. rasva fileen päälle. Nosta filee 65-asteiseen uuniin 9 tunniksi.
  29. Poista filee rasvasta, jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Tarjoa fileetä
  30. yhdessä bataattiperunamuusin ja haudutetun punakaalin kera.
  31. Ankan- tai hanhenrasvaa voi kysellä hallien herkkukaupoista tai hyvin
  32. varustetuista tavarataloista. Voit korvata rasvan miedonmakuisella
  33. rypsiöljyllä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit