Mainokset

Hedelmäkakku Kolmen kerroksen joulukakku resepti

Mainokset

Hedelmäkakku Kolmen kerroksen joulukakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Kolmen kerroksen joulukakku
  4. 16 annosta
  5. Pohja
  6. 100 g kuivattuja taateleita
  7. 1½ dl appelsiinitäysmehua (tai vettä)
  8. 75 g voita
  9. 1¼ dl sokeria
  10. 1 kpl munaa
  11. 1¼ dl vehnäjauhoja
  12. ¾ dl mantelirouhetta
  13. 1 tl vanilliinisokeria
  14. 1 tl leivinjauhetta
  15. ¼ tl suolaa
  16. Kookoskuorrute
  17. 1 dl kookoshiutaleita
  18. 50 g voita
  19. 5 rkl kuohukermaa
  20. 5 rkl fariinisokeria
  21. Päälle
  22. 3 kpl päärynää
  23. 1 dl appelsiinimarmeladia (paistonkestävää)
  24. Pilko taatelit kattilaan veteen tai halutessasi appelsiinimehuun. Anna
  25. kiehua miedolla lämmöllä, kunnes seos on soseutunut. Anna jäähtyä.
  26. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon muna, keskenään
  27. sekoitetut kuivat aineet ja taateliseos.
  28. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (Ø 24 cm) ja kypsennä 200
  29. asteessa noin 20 minuuttia.
  30. Kiehauta sillä aikaa kookoskuorrute. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä
  31. muutama minuutti. Levitä seos kakun pinnalle, ja pane se takaisin
  32. uuniin 5 minuutiksi.
  33. Lado kuoritut ja viipaleiksi leikatut päärynät kauniisti leivonnaisen
  34. päälle. Levitä päärynöiden pinnalle ohut kerros appelsiinimarmeladia.
  35. Pane kakku takaisin uuniin ja kypsennä vielä noin 15 minuuttia.
  36. Tarjoa kolmen kerroksen joulukakku sellaisenaan, vaniljakastikkeen tai
  37. inkiväärillä maustetun kermavaahdon kera.
  38. Kolmen kerroksen joulukakku on hyvin säilyvä ja vain paranee
  39. vanhetessaan.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit