Mainokset

Hedelmäkakku Paneton resepti

Mainokset

Hedelmäkakku Paneton resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t 45 min
  3. Paneton
  4. 1 kpl
  5. 200 g voita
  6. 6 kpl keltuaista
  7. 1 dl kevytmaitoa
  8. 50 g hiivaa
  9. 150 g sokeria
  10. 600 g vehnäjauhoja
  11. 1 kpl sitruunaa
  12. 1 tl suolaa
  13. 75 g appelsiininkuoripaloja
  14. 75 g sukaatteja
  15. 100 g rusinoita
  16. 75 g manteleita
  17. 75 g hasselpähkinöitä
  18. ½ dl makeaa valkoviiniä
  19. Paneton on perulainen joululeivonnainen. Se nautitaan
  20. kaakokupillisen kera.
  21. Ota rasva ja munat huoneenlämpöön. Liuota hiiva kädenlämpöiseen
  22. maitoon. Lisää sokeri ja noin 100 grammaa jauhoja. Anna juuren seistä
  23. lämpimässä paikassa noin vartti.
  24. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuoren keltainen osa. Lisää taikinaan
  25. raaste, suola sekä keltuaiset. Sekoita joukkoon pehmeä rasva ja
  26. jauhoja. Lisää lopuksi hedelmät, murskatut pähkinät ja mantelit sekä
  27. jälkiruokaviini. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun korkeaan
  28. vuokaan (noin 2 l). Anna taikinan kohota lämpimässä puoli tuntia.
  29. Paista panteon-kakkua 180-asteisessa uunissa alatasolla noin 50
  30. minuuttia.

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit