Mainokset

Hedelmäkakku Tiinan omenakakku resepti

Mainokset

Hedelmäkakku Tiinan omenakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Tiinan omenakakku
  4. 8 annosta
  5. 3 kpl munaa
  6. 3 dl sokeria
  7. 3½ dl vehnäjauhoja
  8. 1 tl leivinjauhetta
  9. 1½ dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  10. Pinnalle
  11. 4 kpl omenaa
  12. 1 rkl kanelia
  13. 1 rkl sokeria
  14. Voitele ja korppujauhota irtopohjainen (Ø 26 cm) kakkuvuoka.
  15. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe.
  16. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti jauhoseos ja rasva. Sekoita taikina
  17. tasaiseksi ja kaada vuokaan.
  18. Kuori ja lohko omenat. Sekoita joukkoon kaneli ja sokeri.
  19. Kaada omenat taikinan päälle vuokaan, osan lohkoista voit painella
  20. halutessasi taikinaan.
  21. Paista omenakakkua 175 asteessa noin tunti.
  22. Saat pirteän maun perinteiseen omenakakkuun, kun maustat taikinan
  23. teelusikallisella inkivääriä tai sitruunankuoriraastetta. Tarjoa
  24. omenakakun kanssa jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit