Mainokset

HedelmäpiirakatHedelmänyytit ( Sable de frutas de temporada) resepti

Mainokset

HedelmäpiirakatHedelmänyytit ( Sable de frutas de temporada) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 55 min
  2. Passiivinen 1 t 45 min
  3. Hedelmänyytit
  4. 12 annosta
  5. Taikina
  6. 500 g vehnäjauhoja
  7. 250 g voita
  8. 2 rkl sokeria
  9. ¼ tl suolaa
  10. 1 kpl munaa
  11. ¾ dl vettä
  12. Täyte
  13. 1 kpl omenaa
  14. 1 kpl päärynää
  15. 1 kpl persikkaa
  16. ¼ kpl tuoretta ananasta (n. 250 g paloina)
  17. 3 rkl sitruunamehua
  18. 2 rkl sokeria
  19. 1 tl vaniljasokeria
  20. Voiteluun
  21. 1 kpl munaa
  22. Tarjoiluun
  23. 2 dl mansikoita
  24. 1 dl karhunvatukkaa
  25. 2½ dl vaniljakastiketta
  26. Nypi vehnäjauhot, voi, sokeri ja suola. Lisää muna. Sekoita tasaiseksi.
  27. Lisää vettä, jotta taikina irtoaa helposti. Kääri taikina
  28. leivinpaperiin, ja nosta se tunniksi jääkaappiin.
  29. Pese, kuori ja leikkaa hedelmät kuutioiksi.
  30. Sekoita kuutioiden joukkoon mehu ja sokerit.
  31. Jaa taikina 24 palaksi. Pyörittele palloiksi ja kauli ohuiksi
  32. pyörylöiksi (Ø 12 cm).
  33. Lusikoi 12:sta taikinalevyn päälle hedelmiä. Nosta toiset 12 levyä
  34. hedelmien päälle ja painele reunat tiukasti haarukalla kiinni. Voitele
  35. nyytit munalla.
  36. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä hedelmänyytit hyvin.
  37. Nosta hedelmänyytit lautasille. Koristele tomusokerilla, marjoilla ja
  38. vaniljakastikkeella. Nauti kuohuviinin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit