Mainokset

Hedelmäsalaatti Sitrussalaatti ja mangosorbetti resepti

Mainokset

Hedelmäsalaatti Sitrussalaatti ja mangosorbetti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Sitrussalaatti ja mangosorbetti
  4. 6 annosta
  5. 5 kpl appelsiinia
  6. Marinadi
  7. 1½ dl vettä
  8. ¾ dl sokeria
  9. 2 dl likööriä (guava-lulo, LOL)
  10. 1 tl vaniljasokeria
  11. Lisäksi
  12. 5 sorbe
  13. Lulo-hedelmä on kotoisin Etelä-Amerikasta. Sen mausta voit löytää
  14. sitrusta, ananasta ja raparperiakin.
  15. Leikkaa kuoritut appelsiinit kauniiksi ja kalvottomiksi lohkoiksi.
  16. Mittaa marinadin vesi ja sokeri kattilaan. Keitä, kunnes sokeri on
  17. liuennut.
  18. Lisää likööri ja kuumenna liki kiehuvaksi. Mausta seos
  19. vaniljasokerilla.
  20. Kaada kuuma marinadi appelsiiniviipaleiden päälle ja anna maustua,
  21. kunnes viipaleet ovat jäähtyneet tai yön ajan.
  22. Jaa sitrussalaatti jälkiruokakulhoihin jääkaappiin odottamaan. Ota
  23. mangosorbetista kuhunkin annokseen kaunis pallo juuri ennen tarjoilua.
  24. Koristele sitrussalaatti ja mangosorbetti -annokset halutessasi
  25. sitruunamelissalla ja tarjoa lisänä vaniljarullavohveleita.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit