Mainokset

HerneenpalkoRakuunaiset herneenpalot ( Peas with dragoon) resepti

Mainokset

HerneenpalkoRakuunaiset herneenpalot ( Peas with dragoon) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Rakuunaiset herneenpalot
  4. 14 annosta
  5. 2 kpl salottisipulia (kuutioituna)
  6. 1 kg sokeriherneenpalkoja (tuoreita tai pakastettuja)
  7. 1½ dl kuivaa valkoviiniä
  8. ¼ tl suolaa
  9. ¼ tl mustapippuria
  10. Koristeluun
  11. ½ dl tuoretta rakuunaa
  12. Sulata voi pannulla. Kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan.
  13. Lisää herneenpalot ja valkoviini sekä suola ja pippuri.
  14. Anna kiehua noin 10 min. Koristele herneenpalot tuoreella rakuunalla.
  15. Tarjoa rakuuaiset herneenpalot täytetyn kalkkunan lisäkkeenä.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit