Mainokset

Hilloke Chili-omenahilloke ja pientilajuustoja resepti

Mainokset

Hilloke Chili-omenahilloke ja pientilajuustoja resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 5 t
  3. Chili-omenahilloke ja pientilajuustoja
  4. 1 annosta
  5. 3 kpl omenaa (talvi)
  6. 1½ dl sokeria
  7. 1 kpl tuoretta chiliä
  8. Lisäksi
  9. 200 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Lumolan Sinikko)
  10. 200 g kutunjuustoa (Someron Kuttu Ville)
  11. Kuori omenat ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenkota ja viipaloi
  12. omenat. Pane omenapalat sokerin ja hienonnetun chilin kanssa kattilaan
  13. ja anna olla viisi tuntia jääkaapissa. Nosta kattila liedelle ja anna
  14. kiehua parikymmentä minuuttia.
  15. Jäähdytä chili-omenahilloke ja tarjoa pienitilajuustojen ja leivän
  16. kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit