Mainokset

Horsma Maitohorsmanversot ja hollandaisekastike resepti

Mainokset

Horsma Maitohorsmanversot ja hollandaisekastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Maitohorsmanversot ja hollandaisekastike
  3. 6 annosta
  4. 2 l maitohorsman versoja
  5. Hollandaisekastike
  6. 200 g voita
  7. 1 kpl sipulia
  8. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  9. 2 tl mustapippuria (kokonaisia)
  10. 1 rkl sitruunamehua
  11. 3 kpl keltuaista
  12. Hollandaisekastiketta ei kannata lämmittää uudelleen, sillä se
  13. juoksettuu helposti. Kastike on kuitenkin hyvää myös jäähtyneenä.
  14. Tee ensin hollandaisekastike puolivalmiiksi. Sulata voi ja jätä
  15. odottamaan.
  16. Kuori ja silppua sipuli. Kaada sipulisilppu, viini ja pippurit
  17. kattilaan. Keitä, kunnes nestettä on jäljellä noin puolet.
  18. Siivilöi liemi ja lisää sitruunamehu. Erottele munista keltuaiset
  19. valmiiksi ja jätä kastike odottamaan.
  20. Huuhtele maitohorsmanversot ja siisti tyvet. Voit halutessasi leikata
  21. lehdet pois ja kuoria versot ohuelti, kuten raparperit.
  22. Keitä versoja suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia, tarkista
  23. kypsyys maistamalla. Valuta versot ja pidä ne lämpiminä.
  24. Tee kastike loppuun versojen kiehuessa. Sekoita keltuaiset ja liemi.
  25. Kypsennä seosta vesihauteessa koko ajan vatkaten, kunnes se on kuohkeaa
  26. ja vaaleankeltaista. Nosta kulho vesihauteesta ja lisää joukkoon sula
  27. voi ohuena nauhana, koko ajan vatkaten.
  28. Tarjoa kastike mahdollisimman pian kuumien maitohorsmanversojen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit