Mainokset

Intialainen kanakorma (Mughlai chiken Korma) resepti

Mainokset

Intialainen kanakorma (Mughlai chiken Korma) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 20 min
  3. Intialainen kanakorma Mughlai chiken Korma
  4. 4 annosta
  5. Marinadi
  6. 1 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
  7. ½ dl tomaattipyreetä
  8. 2 tl chilijauhetta
  9. 2 tl juustokuminaa (jauhettuna)
  10. 2 tl korianterinsiemieniä (jauhettuna)
  11. 1 tl suolaa
  12. 1 dl sitruunamehua
  13. 1 rkl rypsiöljyä
  14. 600 g broilerin rintaleikkeitä
  15. Kormakastike
  16. 15 g tuoretta inkivääriä
  17. 2 kpl valkosipulinkynttä
  18. 4 dl kookosmaitoa
  19. ½ dl tomaattipyreetä
  20. 1 tl korianterinsiemieniä (jauhettuna)
  21. 1 tl chilijauhetta
  22. ½ tl suolaa
  23. 3 rkl rypsiöljyä
  24. 2 tl kardemummaa
  25. 2 rkl rusinoita
  26. 1 dl mantelilastuja
  27. Valmista marinadi. Mittaa kulhoon jogurtti, tomaattipyree, chilijauhe,
  28. juustokumina, korianteri, suola, sitruunamehu ja öljy. Sekoita hyvin.
  29. Paloittele broileri sopiviksi suupaloiksi, pyörittele palat
  30. jogurttikastikkeessa ja anna marinoitua ainakin tunnin ajan.
  31. Valmista kormakastike. Kuori ja raasta inkivääri hienoksi. Kuori ja
  32. pilko valkosipuli. Yhdistä kookosmaito, tomaattipyree, korianterijauhe,
  33. chilijauhe, valkosipuli, inkivääri ja suola.
  34. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä hetki kardemummajauhetta,
  35. kaada sitten sekaan kookosmaitoseos. Sekoita ja lisää vielä rusinat
  36. sekä mantelilastut.
  37. Levitä marinoidut broilerin palat laakeaan, voideltuun uunivuokaan.
  38. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta saa
  39. tummia täpliä.
  40. Kaada kastike broilerin palojen päälle ja tarjoa basmatiriisin kanssa.
  41. Pääset tiskaamisessa vähemmällä vuoraamalla uunivuoan foliolla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit