Mainokset

Intialainen maustettu keltainen riisi resepti

Mainokset

Intialainen maustettu keltainen riisi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Kikhernesalaatti
  4. 4 annosta
  5. 2½ dl pitkäjyväistä riisiä
  6. ½ tl suolaa
  7. 3 g sahramia
  8. Mausteseos
  9. 1 tl kardemummaa (kokonaisia)
  10. 1 tl neilikkaa (kokonaisia)
  11. 1 kpl kanelitankoa
  12. 1 kpl laakerinlehteä
  13. Huuhdo riisi pariin kertaan kylmän juoksevan veden alla ja jätä
  14. likoamaan noin 15 minuutiksi.
  15. Kumoa liotusvesi pois ja pane riisi kattilaan. Lisää kylmää vettä niin,
  16. että riisi juuri ja juuri peittyy. Mausta vesi suolalla.
  17. Pane mausteet esimerkiksi pieneen sideharsopussiin ja pane pussi
  18. kattilaan riisin sekaan.
  19. Kiehauta vesi ja alenna lämpöä. Anna riisin hautua kypsäksi eli noin 10
  20. minuuttia.
  21. Nosta kattila sivuun ja poista maustenyytti. Valuta riisi.
  22. Värjää kypsä riisi ripauksella sahramia ja sekoita tasaiseksi. Nosta
  23. tarjolle.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit