Mainokset

Jäädyke Kahvi-suklaasemifreddo resepti

Mainokset

Jäädyke Kahvi-suklaasemifreddo resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. kahvi-suklaasemifreddo
  4. 6 annosta
  5. 2 kpl liivatelehteä
  6. 1½ dl kahvijuomaa
  7. 100 g tummaa suklaata (cappuccino)
  8. 250 g mascarponejuustoa
  9. ½ dl sokeria
  10. 1 rkl vaniljasokeria
  11. ½ dl mantelilikööriä
  12. 3 dl kuohukermaa
  13. Koristeluun
  14. 1 dl mantelilastuja (paahdettuna)
  15. Liota liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä. Purista
  16. liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.
  17. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
  18. Vatkaa hieman jäähtynyt kahvi-liivateseos ja sulatettu suklaa
  19. mascarponen tai tuorejuuston joukkoon. Lisää sokeri, vaniljasokeri sekä
  20. likööri ja vatkaa hyvin. Vaahdota kerma jämäkäksi vaahdoksi ja sekoita
  21. kolmessa erässä mascarponeseokseen.
  22. Lusikoi seos annosastioihin tai yhteen isompaan, matalaan astiaan.
  23. Peitä astiat alumiinifoliolla ja nosta pakastimeen. Anna jäätyä noin 4
  24. tuntia.
  25. Ota sulamaan noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Ripottele
  26. kahvi-suklaasemifreddon pinnalle paahdettuja mantelilastuja.
  27. Tarjoa kahvi-suklaasemifreddo kahvisiirapin kanssa.

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit