Mainokset

Jäätelö Balsamicokirsikat ja mustapippurijäätelö resepti

Mainokset

Jäätelö Balsamicokirsikat ja mustapippurijäätelö resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Balsamicokirsikat ja mustapippurijäätelö
  4. 6 annosta
  5. 500 g kirsikoita
  6. 2 rkl sokeria
  7. 1½ rkl balsamiviinietikkaa
  8. Mustapippurijäätelö
  9. 2 dl kuohukermaa
  10. 150 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  11. 1½ dl tomusokeria
  12. 1 kpl sitruunaa
  13. 1 kpl limettiä
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. Koristeeksi
  16. 6 kpl kirsikoita
  17. Poista kirsikoista varret. Puolita marjat ja poista kivet. Ripottele
  18. päälle sokeri ja balsamiviinietikka. Anna marjojen marinoitua hetki
  19. jääkaapissa.
  20. Valmista jäätelö. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää sekaan
  21. ranskankerma edelleen hieman vaahdottaen.
  22. Mausta seos sokerilla sekä hyvin pestyjen sitrusten kuorilla ja
  23. mehuilla. Rouhi joukkoon muutama kierros mustapippuria. Valmista massa
  24. jäätelökoneella ohjeen mukaisesti.
  25. Annostele hieman valutetut balsamicokirsikat maljoihin ja lusikoi
  26. päälle valmis jäätelö. Koristele balsamicokirsikat ja jäätelö
  27. mustapippurirouhaisuilla ja kirsikoilla.
  28. Voit myös notkistaa kaupan vaniljajäätelön ja maustaa sen ohjeen
  29. mukaan sitrushedelmillä ja mustapippurilla.

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit