Mainokset

JäätelöVaniljajäätelöä ja biénmesabe-mantelihilloa ( Helado con resepti

Mainokset

JäätelöVaniljajäätelöä ja biénmesabe-mantelihilloa ( Helado con resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Vaniljajäätelöä ja biénmesabe-mantelihilloa Helado
  4. 6 annosta
  5. 2 dl sokeria
  6. 1½ dl vettä
  7. 150 g manteleita (kuorittuna, rouhittuna)
  8. ½ tl sitruunankuoriraastetta
  9. ½ tl kanelia
  10. 1 kpl keltuaista
  11. Lisäksi
  12. 10 dl kermajäätelöä (vanilja)
  13. ½ tl kanelia
  14. ½ dl manteleita (kokonaisia)
  15. Mittaa kattilaan sokeri, vesi ja mantelirouhe. Lisää hyvin pestystä
  16. sitruunasta raastettu kuori sekä kaneli. Keitä seosta välillä
  17. sekoittaen noin 15 minuuttia. Jätä seos jäähtymään.
  18. Sekoita jäähtyneeseen manteliseokseen keltuainen. Nosta kattila
  19. takaisin liedelle ja kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se
  20. kiehahtaa.
  21. Annostele maljoihin vaniljajäätelöä ja lusikoi päälle lämmintä
  22. biénmesabe-mantelihilloa. Ripota koristeeksi hiukan kanelia ja muutama
  23. kokonainen manteli.
  24. Tee biénmesabe eli mantelihillo etukäteen ja säilytä sitä jääkaapissa.
  25. Voit notkistaa kovettuneen biénmesaben tarjolle mikroaaltouunissa.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit