Mainokset

Japanilainen pyttipannu resepti

Mainokset

Japanilainen pyttipannu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Japanilainen pyttipannu
  3. 4 annosta
  4. Peruspohja
  5. 1½ dl vehnäjauhoja
  6. 2 dl vettä (tai dashi-lientä)
  7. 1 kpl munaa
  8. ¼ kpl keräkaalia (silputtuna)
  9. Kastike
  10. 8 rkl soijakastiketta
  11. 8 rkl ketsuppia
  12. 2 rkl worcestershirenkastiketta
  13. 2 rkl sokeria
  14. 1½ dl kasvislientä
  15. 3 rkl maissitärkkelystä
  16. Täyte
  17. 100 g riisinuudeleita (keitettynä)
  18. 1 dl bambunversoja
  19. 50 g siitakesieniä (paistettuina)
  20. Pane kastikkeen kaikki ainekset kattilaan, kuumenna koko ajan
  21. sekoittaen ja anna kiehahtaa.
  22. Jäähdytä kastike.
  23. Valmista taikinapohja. Pane kulhoon vesi tai dashi-liemi, jauhot ja
  24. kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää sekaan silputtu kaali.
  25. Kuumenna öljy pinnoitetulla paistinpannulla. Pane pannulle haluamasi
  26. täytteet. Paista raaka-aineiden mukaan, kunnes ne ovat lämmenneet ja
  27. kypsyneet. Nosta päälle kaali-taikinaseosta, niin että se peittää myös
  28. täytteen reunat.
  29. Laske lämpöä ja kypsennä hiljalleen noin 5 minuuttia. Käännä kakku ja
  30. kypsennä samaan tapaan vielä toiset 5 minuuttia.
  31. Kumoa okonomiyaki-kakku lautaselle ja tarjoa sen päällä kastiketta ja
  32. majoneesia.

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit