Mainokset

Jauhelihapaistos Paimenen paistos resepti

Mainokset

Jauhelihapaistos Paimenen paistos resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Paimenen paistos
  4. 5 annosta
  5. 1 kpl sipulia
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. 2 kpl porkkanaa
  8. 3 dl lehtiselleriä
  9. 500 g lampaan jauhelihaa
  10. 2 rkl vehnäjauhoja
  11. 3 dl vettä
  12. 1 rkl soijakastiketta
  13. 1 tl timjamia
  14. ½ tl mustapippuria
  15. ¼ dl tomaattipyreetä
  16. 10 dl perunasosetta (suolalla maustettua)
  17. 1 kpl munaa
  18. 150 g juustoa (raastettuna)
  19. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta
  20. porkkanat hienoksi raasteeksi. Huuhdo ja viipaloi lehtisellerit.
  21. Paahda jauheliha paistokasarissa omassa rasvassaan. Lisää kasvikset ja
  22. anna kuullottua. Ripottele joukkoon jauhot. Sekoita joukkoon vesi.
  23. Mausta soijalla, timjamilla ja mustapippurilla.
  24. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi
  25. tomaattipyree.
  26. Sekoita perunasoseen joukkoon muna ja ⅔ juustoraasteesta.
  27. Levitä jauhelihakastike voideltuun, noin 1½ litran vetoiseen
  28. uunivuokaan. Levitä päälle perunasose. Ripottele pinnalle loppu juusto.
  29. Paista paimenen paistosta 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit