Mainokset

Jauhelihawok Kevätkaali-jauhelihavokki resepti

Mainokset

Jauhelihawok Kevätkaali-jauhelihavokki resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Kevätkaali-jauhelihavokki
  3. 4 annosta
  4. 800 g varhaiskaalia
  5. 1 kpl purjoa
  6. 1 kpl punaista paprikaa
  7. 2 kpl valkosipulinkynttä
  8. ½ rkl rypsiöljyä
  9. 400 g naudan jauhelihaa (rasvaa 7 %)
  10. 2 rkl soijakastiketta
  11. 2 rkl makeaa chilikastiketta
  12. 1 rkl ohratärkkelystä
  13. Pese ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna
  14. purjo. Puhdista ja suikaloi paprika. Kuori ja hienonna
  15. valkosipulinkynnet.
  16. Paahda jauheliha vokkipannussa tai isossa paistokasarissa ilman rasvaa.
  17. Lisää öljy, valkosipulit ja purjot. Kuullota hetki käännellen. Kumoa
  18. joukkoon kaalit ja paprikat.
  19. Paista kaali-jauhelihavokkia ahkerasti käännellen noin 5 minuuttia.
  20. Ripottele päälle ohratärkkelys ja sekoita. Mausta soija- ja
  21. chilikastikkeella. Kiehauta ja tarkista kaali-jauhelihawokin maku.
  22. Tarjoa kevätkaali-jauhelihavokki nopeana lounaana.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit