Mainokset

Joonaksen juhlavampi sitruunabroileri resepti

Mainokset

Joonaksen juhlavampi sitruunabroileri resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Joonaksen juhlavampi sitruunabroileri
  4. 4 annosta
  5. 900 g broilerin koipi-reisiä
  6. 1 tl suolaa
  7. ¼ tl mustapippuria
  8. 1½ dl vehnäjauhoja
  9. 2 kpl munaa
  10. 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  11. 2 kpl sitruunaa
  12. 1 rkl kapriksia
  13. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita lautasella jauhot, suola ja
  14. pippuri. Riko kananmunat toiselle lautaselle. Vatkaa munien rakenne
  15. rikki haarukalla. Poista halutesasi koipireisistä nahka ja kääntele
  16. koivet molemmin puolin ensin kananmunassa ja sitten jauhoseoksessa.
  17. Pane koivet limittäin runsaalla voilla voideltuun reunalliseen
  18. uunivuokaan ja kypsennä noin 10 minuuttia, kunnes lihan pinta on
  19. kauniisti ruskettunut. Käännä koivet ympäri ja kypsennä edelleen 10
  20. minuuttia. Alenna lämpö sitten 175 asteeseen.
  21. Pese sitruunat huolellisesti harjaten ja raasta talteen niiden
  22. keltainen kuori. Halkaise sitruunat ja purista niistä mehut. Lisää
  23. koipien päälle kuoriraaste, mehu ja kaprikset ja kypsennä edelleen noin
  24. 45 minuuttia eli kunnes liha on kypsää.
  25. Ota vuoka uunista. Nosta broilerit tarjoiluvadille ja kaada vuokaan
  26. valunut neste tiheän siivilän läpi kastikekulhoon. Näin vältät
  27. kastikkeessa lilluvat sattumat ruokalautasellasi.
  28. Tarjoa broilerinkoivet kuumina, keitetyn riisin ja raikkaan salaatin
  29. kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit