Mainokset

Joonaksen simppeli lihamureke resepti

Mainokset

Joonaksen simppeli lihamureke resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Joonaksen simppeli lihamureke
  4. 4 annosta
  5. 30 g sipulikeittoaineksia
  6. 1 dl kermaviiliä
  7. 400 g sika-nautajauhelihaa
  8. Lisäksi
  9. 100 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  10. Pane uuni päälle 200 asteeseen. Ravista sipulikeittopussi kunnolla
  11. sekaisin ja kumoa siitä puolet kulhoon kermaviilidesin kanssa. Sekoita
  12. hyvin ja anna turvota 510 minuuttia. Kumoa jauheliha kulhoon ja
  13. sekoita mureketaikina tasaiseksi.
  14. Kostuta kädet vedellä tai öljytilkalla ja painele taikina tasaiseksi
  15. kerrokseksi uunivuokaan.
  16. Ripottele juustoraaste murekkeen pinnalle. Käytä hyvin sulavia
  17. juustoja, kuten emmentalia.
  18. Paista mureketta noin ½ tuntia, kunnes siitä valuva neste on
  19. kirkasta. Kypsyyden tarkistat helposti tikulla tai haarukalla. Anna
  20. murekkeen vetäytyä hetkisen ja paloittele mureke.

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit