Mainokset

Jouluinen quiche-piirakka resepti

Mainokset

Jouluinen quiche-piirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Jouluinen quiche-piirakka
  4. 10 palaa
  5. 380 g piirakkataikinaa (pakaste)
  6. Täyte
  7. 300 g lanttua
  8. 300 g porkkanaa
  9. 1 rkl voita
  10. 1 tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. 1 tl piparkakkumaustetta
  13. 1 rkl hunajaa
  14. 2 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuina)
  15. 50 g persiljaa (hienonnettuina)
  16. 50 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  17. 3 kpl munaa
  18. 2 dl ruokakermaa
  19. 1 dl kevytmaitoa
  20. 150 g vuohenmaitojuustoa
  21. Sulata taikina paketin ohjeen mukaan.
  22. Kuori ja raasta juurekset. Kuullota raaste voissa pehmeäksi. Lisää
  23. mausteet, hunaja ja valkosipuli- ja persiljasilppu ja jatka
  24. kuullottamista 5 minuuttia. Nosta seos jäähtymään. Taputtele taikina
  25. voideltuun irtopohjavuokaan pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla
  26. siihen reikiä.
  27. Kaada juuresraaste vuokaan. Tasoita pinta. Ripottele pinnalle
  28. juustoraastetta.
  29. Sekoita kananmuniin kerma, maito ja vuohenjuusto ja kaada se vuokaan.
  30. Paista piirakkaa 200 asteessa noin 40 minuuttia.
  31. Jos piirakan pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä se foliolla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit