Mainokset

Joulukinkku Pähkinäkuorrutettu kinkku resepti

Mainokset

Joulukinkku Pähkinäkuorrutettu kinkku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 8 t
  3. Pähkinäkuorrutettu kinkku joulu
  4. 16 annosta
  5. 6 kg kinkkua (potkallinen)
  6. 3 dl sinappia
  7. 2 dl cashewpähkinöitä (rouhittuna)
  8. 2 dl saksanpähkinöitä (rouhittuna)
  9. 1 dl makadamiapähkinöitä (rouhittuna)
  10. Ota kinkku huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kinkun
  11. sisälämpö saisi olla noin 10 astetta uuniin pantaessa.
  12. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Tarkista, että paistopussi kestää tämän
  13. lämmön. Työnnä kinkun paksuimpaan kohtaan paistomittari. Pane kinkku
  14. paistopussiin ja uunipannulle. Siirrä uuniin.
  15. Laske uunin lämpötila 15 minuutin kuluttua 100 asteeseen. Kypsennä
  16. kinkkua, kunnes sen sisälämpötila on 75 °C. Varaa paistoaikaa noin
  17. tunti kiloa kohti.
  18. Poista hieman jäähtyneen kinkun verkko ja kamarapinta. Voitele kinkku
  19. sinapilla. Painele päälle pähkinöitä kokonaisina tai rouhittuina.
  20. Kuorruta pähkinäkinkku nopeasti 220 asteisessa uunissa.
  21. Muista säilyttää pähkinäkuorrutettu kinkku jääkaapissa herkuttelun
  22. väliajat.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit