Mainokset

Joulukinkku resepti

Mainokset

Joulukinkku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 10 t
  3. Joulukinkku
  4. 25 annosta
  5. 8 kg kinkkua
  6. Kuorrutus
  7. 1 dl sinappia
  8. 3 rkl hunajaa
  9. 1 dl korppujauhoja
  10. Huuhdo kinkku juoksevalla, kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla.
  11. Pane kinkku paistopussiin tai kääri alumiinipaperiin ja nosta
  12. uunipannulle. Paina paistomittari kinkun paksuimpaan kohtaan, mutta älä
  13. paina luuhun kiinni.
  14. Kypsennä uunissa 100125 asteessa kunnes lihalämpömittari näyttää 7580
  15. astetta. 75 asteessa liha on mehukas ja 80 asteessa perinteisen kypsä
  16. ja murea.
  17. Anna kinkun rauhoittua tai kokonaan jäähtyä ennen kuin viimeistelet
  18. pinnan.
  19. Poista pussi tai alumiinipaperi. Irrota kinkusta nahka terävällä
  20. veitsellä leikaten. Sekoita hunaja ja sinappi ja levitä seos kinkun
  21. pintaan. Ripottele ohut kerros korppujauhoja päälle. Kuorruta kinkku
  22. 225-asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi. Nosta valmis kinkku vadille.
  23. Koristele hedelmillä ja vihreillä herneillä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit