Mainokset

Juusto-kasvispiiraat

Mainokset

Juusto-kasvispiiraat
 
Aineosat
  • vehnäjauhoja
  • 100 g emmentaljuustoraastetta
  • 200 g pakaste parsakaalia
  • 1 muna
  • suolaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • öljyä
  • kylmää vettä
  • mustapippuria
  • 150 g margariinia
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
Ohjeet
  1. Sekoita pehmeän rasvan joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kääri taikina kelmuun ja nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi. Kauli taikina hieman jauhoja apuna käyttäen levyksi ja painele pieniin voideltuihin muffini- tai piirakkavuokiin. Koristele taikinareunat haarukalla. Leikkaa sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä hetken aikaa pannulla. Lisää parsakaalin nuput ja kääntele, kunnes neste on haihtunut. Jäähdytä. Sekoita kulhossa muna, majoneesi, maito sekä juustoraasteet keskenään. Mausta seos ripauksella suolaa ja mustapippuria. Nostele piirakkapohjille kasviksia ja kaada päälle juustoseosta. Paista piirakoita 225 asteessa n. 15 minuuttia. Anna piirakoiden jäähtyä hetken aikaa vuoissa ritilällä ennen irrottamista.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit