Mainokset

Juusto Piimäjuusto resepti

Mainokset

Juusto Piimäjuusto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 8 t
  3. Piimäjuusto
  4. 10 annosta
  5. 30 dl kevytmaitoa
  6. 10 dl kirnupiimää
  7. 2 kpl munaa
  8. 1½ tl suolaa
  9. Kuumenna maito lähes kiehuvaksi (8090 asteiseksi).
  10. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää huoneenlämpöinen piimä joukkoon.
  11. Nosta kattila pois kuumalta liedeltä ja lisää piimäseos maitoon. Anna
  12. seoksen juustoutua.
  13. Kerää juustomassa kulhoon, sekoita siihen suola. Nostele massa
  14. harsokankaalla vuorattuun juustomuottiin. Anna piimäjuuston valua
  15. painon alla viileässä seuraavaan päivään.
  16. Piimä kannattaa nostaa huoneenlämpöön jo 56 tuntia ennen juuston
  17. valmistusta.
  18. Juustomuottina voit käyttää myös harsokankaalla vuorattua siivilää.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit