Mainokset

Juustoinen makkarakeitto

Mainokset

Juustoinen makkarakeitto
 
Aineosat
  • vettä
  • 1 paketti (400 g) makkaraa
  • jauhettua korianteria
  • 500 g porkkanoita
  • 1 purjosipuli
  • (326 g/ 285 g) säilykemaissia
  • tuoreyrttejä (esim. persiljaa tai basilikaa)
  • 1 paketti (250 g) sulatejuustoa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 tl currya
  • 700 g perunoita
Ohjeet
  1. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjosipuli ja huuhtele se juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Lisää maissi, viipaloitu makkara ja kuutioitu sulatejuusto. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja viimeistele keitto silputuilla tuoreyrteillä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit