Mainokset

Juustoinen porokiusaus

Mainokset

Juustoinen porokiusaus
 
Aineosat
  • 1 prk ruokakermaa
  • öljyä
  • 100 g murennettua sinihomejuustoa
  • 500 g (1 pussi) peruna-sipulisekoitusta
  • mustapippuria
  • (1 pkt) pakasteporonkäristyslihaa
  • suolaa
Ohjeet
  1. Ruskista jäinen poronkäristys öljyssä pannussa tai padassa. Jos liha jää kovin suuriksi paloiksi, siirrä se työlaudalle ja pilko terävällä veitsellä pienemmiksi paloiksi. Levitä puolet perunasuikaleista uunivuokaan. Levitä päälle murennettu juusto ja porosuikaleet. Levitä päälle loput perunasuikaleet. Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit