Mainokset

Juustoinen uuniseiti

Mainokset

Juustoinen uuniseiti
 
Aineosat
  • suolaa
  • 1 rkl margariinia
  • 2 dl emmentaljuustoraastetta
  • vehnäjauhoja
  • rouhittua valkopippuria
  • 50 g purjoa
  • (4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina
  • 2 dl maitoa
Ohjeet
  1. Anna kalapalojen sulaa. Valuta ja siirrä kalat uunivuokaan. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Huuhdo purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Levitä suikaleet kalapalojen päälle. Sulata rasva kasarissa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Vatkaa joukkoon maito. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon puolet juustoraasteesta. Sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta kevyesti suolalla. Valuta kastike kalojen päälle. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit