Mainokset

Juustokakku Lohi-juustokakku resepti

Mainokset

Juustokakku Lohi-juustokakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 5 t
  3. Lohijuustokakku
  4. 16 annosta
  5. Pohja
  6. 150 g hapankorppuja
  7. 75 g margariinia (rasvaa 80 %)
  8. ¾ dl vettä
  9. ½ dl ruohosipulia (hienonnettuna)
  10. Lohi-juustotäyte
  11. 4 kpl liivatelehteä
  12. 350 g kylmäsavustettua kirjolohta
  13. 1 kpl punasipulia
  14. 50 g tuoretta tilliä
  15. 2½ dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %) (vaahtoutuva, esim.
  16. Flora vispi)
  17. 400 g tuorejuustoa (ruohosipuli)
  18. ½ dl sitruunamehua
  19. ½ tl mustapippuria
  20. Koristeluun
  21. 100 g mätiä
  22. 1 dl ruohosipulia (hienonnettuna)
  23. ½ kpl punasipulia (kuutioituna)
  24. Jauha lohi-juustokakun pohjan hapankorput hienoksi monitoimikoneessa.
  25. Sekoita joukkoon sulatettu rasva, vesi ja ruohosipulisilppu.
  26. Leikkaa irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjalle sopivan kokoinen pala
  27. leivinpaperia. Painele hapankorppuseos vuoan pohjalle. Pane vuoka
  28. jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  29. Upota liivatelehdet kylmään veteen vähintään 5 minuutiksi. Leikkaa lohi
  30. ja sipuli kuutioiksi. Hienonna tilli.
  31. Vaahdota kerma ja tuorejuusto kulhossa. Lisää vaahdon joukkoon sipulit,
  32. lohi ja tilli.
  33. Kuumenna sitruunamehu esimerkiksi mikroaaltouunissa. Purista
  34. liivatelehdistä vesi pois ja liuota lehdet mehuun. Kaada seos täytteen
  35. joukkoon samalla sekoittaen ja mausta pippurilla.
  36. Levitä täyte hapankorppukerroksen päälle tasaisesti.
  37. Anna lohi-juustokakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  38. Irrota lohi-juustokakku varovasti vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.
  39. Koristele lohi-juustokakku mädillä, ruohosipulilla ja
  40. punasipulikuutioilla.
  41. Valmista juustokakku juhlia edeltävänä päivänä ja koristele juuri
  42. ennen tarjoilua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit