Mainokset

Juustokakku Mustikka-juustokakku ja mansikka-limettikastike resepti

Mainokset

Juustokakku Mustikka-juustokakku ja mansikka-limettikastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Mustikka-juustokakku ja mansikka-limettikastike
  4. 12 annosta
  5. Pohja
  6. 130 g digestivekeksejä
  7. 50 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  8. Juustotäyte
  9. 400 g tuorejuustoa
  10. 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  11. 400 g maitorahkaa
  12. 1½ dl sokeria
  13. ½ kpl vaniljatankoa
  14. 1 tl vaniljasokeria
  15. 4 kpl munaa
  16. Mustikkatäyte
  17. 4 dl mustikoita
  18. 1½ rkl tomusokeria
  19. 1 rkl perunajauhoja
  20. Mansikka-limettikastike
  21. 500 g mansikoita
  22. ½ dl tomusokeria
  23. 1 kpl limettiä
  24. Murskaa juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sulata rasva ja
  25. sekoita keksimuruihin. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun
  26. irtopohjavuoan pohjalle.
  27. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, rahka, sokeri ja vaniljatangosta
  28. raaputetut siemenet sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat
  29. yksitellen voimakkaasti vatkaten.
  30. Soseuta mustikkatäytteen ainekset. Notkista sose vesitilkalla
  31. tarvittaessa.
  32. Kaada puolet juustotäytteestä vuokaan pohjan päälle. Nostele lusikalla
  33. mustikkatäytettä vuokaan, levitä veitsen kärjellä, jotta saat
  34. marmorisen pinnan.
  35. Kaada loput juustotäytteestä vähitellen vuokaan. Lusikoi vuokaan myös
  36. loput mustikkatäytteestä. Levitä veitsellä mustikkatäyte viiruiksi.
  37. Paista mustikka-juustokakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 1 tunti
  38. 15 minuuttia. Jäähdytä.
  39. Soseuta mansikka-limettikastikkeen ainekset. Tarjoa mansikkakastiketta
  40. mustikka-juustokakun kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit