Mainokset

Juustokakku Pihlajanmarjahyytelökakku resepti

Mainokset

Juustokakku Pihlajanmarjahyytelökakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 5 t
  3. Pihlajanmarjajuustokakku
  4. 12 annosta
  5. Kakkupohja
  6. 3 dl ruishiutaleita
  7. 70 g voita
  8. 1 dl fariinisokeria
  9. Täyte
  10. 4 kpl liivatelehteä
  11. 4 dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
  12. 200 g tuorejuustoa (vanilja)
  13. 100 g marjasosetta (pihlajanmarja)
  14. 1½ dl sokeria
  15. 2 rkl marjatäysmehua (pihlajanmarja)
  16. Pihlajanmarjakiille
  17. 2 kpl liivatelehteä
  18. 1½ dl marjatäysmehua (pihlajanmarja)
  19. Valmista pohja. Paahda hiutaleita kuivalla pannulla koko ajan
  20. sekoittaen, kunnes hiutaleet saavat hiukan väriä. Nosta pannu liedeltä
  21. ja sekoita joukkoon pehmeä voi ja fariinisokeri.
  22. Vuoraa irtopohjavuoan (Ø 24-26 cm) pohja leivinpaperilla ja painele
  23. hiutaleseos tiiviiksi pohjaksi. Pidä vuoka jääkaapissa täytteen
  24. valmistuksen ajan.
  25. Valmista täyte. Pane liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Vaahdota
  26. kerma pehmeäksi ja lisää joukkoon tuorejuusto, marjasose ja sokeri.
  27. Purista liivatteista vesi ja liuota ne kuumaan mehuun. Kaada jäähtynyt
  28. liivateseos ohuena nauhana kermatäytteen joukkoon samalla sekoittaen.
  29. Levitä täyte vuokaan, peitä kelmulla ja anna juustokakun hyytyä
  30. mielellään seuraavaan päivään.
  31. Pihlajanmarjakiilteen valmistus. Liota liivatteet pehmeäksi. Kuumenna
  32. mehu ja liuota joukkoon liivatteet. Kaada haalea liivateseos hyytyneen
  33. kakun pinnalle ja hyydytä vielä jääkaapissa noin tunti.
  34. Jos pihlajanmarjasato on säilömättä, marjasoseen voi korvata
  35. ruusunmarjasoseella ja hätätapauksessa kiilteen voi tehdä
  36. porkkanatäysmehusta.
  37. Pihlajanmarja-aikaan pihlajanmarjakakku kannattaa koristeella
  38. tuoreilla marjatertuilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit