Mainokset

Juustokakku Vadelmainen juustokakku resepti

Mainokset

Juustokakku Vadelmainen juustokakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Vadelmainen juustokakku
  4. 20 annosta
  5. Pohja
  6. 185 g keksejä (esim. Wilhelmiina)
  7. 75 g voita
  8. Täyte
  9. 6 kpl liivatelehteä
  10. 250 g mascarponejuustoa
  11. 250 g maitorahkaa
  12. 2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  13. 1 dl vadelmamehutiivistettä
  14. ½ dl sitruslikööriä
  15. Päälle
  16. 400 g vadelmia
  17. ½ dl vadelmamehutiivistettä
  18. 2 dl vettä
  19. 1 dl hyytelösokeria
  20. Pingota leivinpaperi Ø 24 cm irtopohjavuoan pohjan ja laidan väliin.
  21. Murskaa juustokakun pohjan keksit ja sekoita joukkoon voisula. Painele
  22. seos vuoan pohjalle.
  23. Pane täytteen liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sekoita kulhossa
  24. tuorejuusto ja rahka. Vaahdota vanilliinikastike ja lisää se
  25. rahkaseokseen. Kääntele joukkoon mehu ja likööri.
  26. Puristele liivatteet kuiviksi ja liuota ne kiehuvaan
  27. vadelmamehutilkkaan. Kaada liivateseos täytteen joukkoon reippaasti
  28. sekoittaen.
  29. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna juustokakun hyytyä seuraavaan
  30. päivään.
  31. Asettele vadelmat hyytyneen juustokakun päälle. Kuumenna mehu ja vesi
  32. kattilassa ja lisää joukkoon sokeri. Sekoittele, kunnes liemi on
  33. kirkastunut. Valele mehukiille vattujen päälle vähän jäähtyneenä.
  34. Kauneimman lopputuloksen saat käyttämällä tuoreita vadelmia, sillä
  35. pakastemarjat valuvat aina vähän sulaessaan.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit