Mainokset

Juustokakku Valkosuklaa-mansikkakakku resepti

Mainokset

Juustokakku Valkosuklaa-mansikkakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Valkosuklaa-mansikkakakku
  4. 12 annosta
  5. Kakkupohja
  6. 200 g voileipäkeksejä
  7. 2 dl kookoshiutaleita
  8. 125 g voita
  9. Täyte
  10. 200 g valkosuklaata
  11. 2 kpl munaa
  12. 400 g tuorejuustoa (maustamaton)
  13. 1½ dl sokeria
  14. 3 dl vispikermaa (rasvaa 38 %)
  15. Tarjoiluun
  16. 5 dl mansikoita
  17. Vuoraa irtopohjaisen Ø 24 cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla.
  18. Murskaa keksit muruiksi ja sekoita niiden joukkoon kookoshiutaleet ja
  19. sulatettu rasva. Painele seos tasaisesti leivinpaperille kakun
  20. pohjaksi.
  21. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Erota munista valkuaiset
  22. ja keltuaiset. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset, sokeri ja sulatettu
  23. valkosuklaa tasaiseksi massaksi.
  24. Vatkaa valkuaiset ja kerma eri kulhoissa vaahdoiksi. Lisää
  25. suklaaseokseen ensin kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto varovasti
  26. nostellen. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Peitä
  27. valkosuklaakakku huolella ja nosta pakastimeen vähintään vuorokaudeksi.
  28. Nosta valkosuklaakakku sulamaan noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
  29. Koristele valkosuklaakakku tuoreilla mansikoilla.
  30. Kakkupohja kovettuu pakastimessa, joten sen leikkaamiseen oiva väline
  31. on sahalaitainen kakkulapio tai leipäveitsi.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit