Mainokset

JuustoLämmin vuoristojuustoateria (Mont d Or chaud) resepti

Mainokset

JuustoLämmin vuoristojuustoateria (Mont d Or chaud) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Lämmin vuoristojuustoateria
  4. 5 annosta
  5. 1 kpl salottisipulia
  6. 500 g juustoa (Mont dor)
  7. 2 rkl kuivaa valkoviiniä
  8. ¼ tl mustapippuria
  9. ¼ tl timjamia
  10. Tarjoiluun
  11. 200 g braatvurstia (saucisse de Morteaux)
  12. 12 kpl keitettyä perunaa
  13. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  14. Kuori ja hienonna sipuli.
  15. Kaiva juuston keskelle reikä ja täytä se sipuli-silpulla.
  16. Kaada päälle valkoviini. Mausta pippurilla ja timjamilla.
  17. Peitä juusto rasiansa kannella ja kääri alumiini-folioon.
  18. Pane lämmin vuoristojuusto uuniin ja anna paistua noin 40 minuuttia.
  19. Keitä juustoaterian paistuessa perunat valmiiksi ja paista makkarat.
  20. Mont dOr -juustoa myydään lokakuusta maaliskuuhun saakka ainakin
  21. Hakaniemen hallin Lentävässä lehmässä ja www.frenchcorner.com
  22. -verkkokaupassa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit