Mainokset

JuustolautanenPieni juustolautanen ( Plat du fromage) resepti

Mainokset

JuustolautanenPieni juustolautanen ( Plat du fromage) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. Juustolautanen, Ranska
  3. 6 annosta
  4. 100 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Blue dAuvergne)
  5. 100 g valkohomejuustoa (calvadoksella maustettu Le Cados)
  6. 1½ dl omenahilloa
  7. 120 g voileipäkeksejä
  8. Ota juustot huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen tarjoilua. Leikkaa
  9. annoslautaselle pieni palaa kumpaakin juustoa, lisää nokare omenahilloa
  10. tai siideri-omena-calvadoshyytelöä ja tarjoa lisänä voileipäkeksejä.
  11. Tarjoa pieni juustolautanen jälkiruokana.

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit