Mainokset

Juustopiirakka Gorgonzola-viikunapiiraat resepti

Mainokset

Juustopiirakka Gorgonzola-viikunapiiraat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Gorgonzola-viikunapiiraat
  4. 12 kpl
  5. Pohja
  6. 125 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  7. 3½ dl vehnäjauhoja
  8. ½ tl suolaa
  9. ½ tl leivinjauhetta
  10. ½ dl vettä
  11. Täyte
  12. 150 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Gorgonzola)
  13. 2 kpl munaa
  14. 100 g mozzarellajuustoa (raastettuna)
  15. 2 dl ruokakermaa
  16. ¼ tl mustapippuria
  17. Pinnalle
  18. 2 kpl viikunoita
  19. 2 rkl balsamiviinietikkaa (sirappina)
  20. Sekoita kylmä voi, jauhot, suola ja leivinjauhe monitoimikoneessa
  21. leikkuuterällä ryynimäiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi koneen
  22. käydessä ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  23. Leivo taikina jauhotetulla pöydällä pitkäksi pötköksi ja jaa se 12
  24. palaan. Painele taikinapalat muffinipellin voideltuihin syvennyksiin.
  25. Leikkaa gorgonzola 12 palaan ja nosta palat vuokiin.
  26. Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita joukkoon juustoraaste, kerma ja
  27. pippuri. Kaada täyte vuokaan pohjien päälle. Kypsennä 200-asteisen
  28. uunin alimmalla tasolla noin 20 minuuttia.
  29. Leikkaa viikunat ohuiksi viipaleiksi ja sivele kevyesti
  30. balsamicosiirapilla. Asettele viipaleet gorgonzolapiiraiden päälle ja
  31. paista edelleen 510 minuuttia.
  32. Irrota gorgonzola-viikunapiiraat vuoasta hieman jäähtyneinä. Tarjoa
  33. juustopiiraat teen kanssa.
  34. Voit halutessasi korvata viikunat ohuilla omenaviipaleilla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit