Mainokset

Juustosalaatti Hunajainen juustosalaatti resepti

Mainokset

Juustosalaatti Hunajainen juustosalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Hunajainen juustosalaatti
  4. 8 annosta
  5. 500 g kotijuustoa
  6. 1 dl hunajaa
  7. ¾ dl rypsiöljyä
  8. 2 rkl valkoviinietikkaa
  9. Salaattipeti
  10. 1 kpl jääsalaattia ruukussa
  11. 1 kpl tammenlehtisalaattia ruukussa
  12. 1 kpl punasipulia
  13. ½ kpl kurkkua
  14. Valuta juustot ja pane ne esimerkiksi kannelliseen kulhoon tai rasiaan.
  15. Sekoita hunaja, öljy ja etikka ja kaada juustojen päälle. Anna maustua
  16. jääkaapissa seuraavaan päivään. Käännä juustoja kerran maustumisen
  17. aikana.
  18. Revi salaateista peti lautasille. Leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi
  19. renkaiksi ja viipaloi kurkku. Pane salaatinlehtien päälle
  20. sipulirenkaita, kurkkuviipaleita ja hunajajuustolohkoja. Siivilöi
  21. juuston marinointiliemi ja kaada salaatin kastikkeeksi.
  22. Tarjoa hunajainen juustosalaatti pakkaspäivän pataruoan kera.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit