Mainokset

Kääretortun kuorrutteet

Mainokset

Kääretortun kuorrutteet
 
Aineosat
  • 3 valkuaista
  • Erottele valkuaiset keltuaisista. Vaahdota kestäväksi vaahdoksi ja lisää sokeri. Levitä vaahto valmiin kääretortun päälle ja muotoile lusikan avulla mieleiseksesi. Paista vaahto kauniin ruskeaksi 250 asteessa uunin ylätasolla noin 2 minuuttia.
  • Vaahdota kerma ja lisää sokerit joukkoon. Pursota tai levitä vaahto kääretortun päälle. Koristele vielä marjoilla, hedelmillä, makeisilla tai suklaalastuilla.
  • 2 rkl sokeria
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g suklaata
  • Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Valuta kääretortun päälle raitoina tai päällystä torttu suklaalla.
Ohjeet
  1. Kääretorttupohjien ja täytteiden ohjeet

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit