Mainokset

Kääryleet Kaalikääryleet resepti

Mainokset

Kääryleet Kaalikääryleet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kaalikääryleet
  4. 15 kpl
  5. 2 kg keräkaalia
  6. Täyte
  7. ½ dl täysjyväriisiä
  8. 500 g naudan paistijauhelihaa
  9. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  10. 1 kpl munaa
  11. 1 dl ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  12. ½ tl suolaa
  13. ½ tl paprikajauhetta
  14. Pinnalle
  15. 30 g voita
  16. 2 rkl siirappia
  17. Koverra kaalista kanta pois ja keitä kaalia noin 20 minuuttia.
  18. Annostele 2 tl suolaa vesilitraa kohti. Säästä keitinliemi.
  19. Keitä riisi kypsäksi. Sekoita jäähtyneen riisin joukkoon jauheliha,
  20. sipuli, muna, kerma ja mausteet.
  21. Nosta kaali kattilasta reikäkauhan avulla valumaan. Irrota lehdet
  22. kaalin kannasta. Hienonna sisuslehdet ja yhdistä silppu
  23. jauhelihamassaan.
  24. Jaa täyte lehdille ja kääri lehdet lehtiruodin alareunasta alkaen
  25. napakoiksi kääryleiksi.
  26. Nosta kaalikääryleet voideltuun uunivuokaan. Vuole kaalikääryleiden
  27. pinnalle voilastuja ja valuta vielä siirappia.
  28. Kypsennä kaalikääryleitä 225 asteessa puolisen tuntia ja sitten 175
  29. asteessa toiset puoli tuntia. Valele kaalikääryleitä välillä kaalin
  30. keitinliemellä.

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit