Mainokset

Kääryleet Lihakääryleet ja tumma pihlajanmarjakastike resepti

Mainokset

Kääryleet Lihakääryleet ja tumma pihlajanmarjakastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Lihakääryleet ja tumma pihlajanmarjakastike
  4. 4 annosta
  5. 700 g hirvenpaistia
  6. ½ tl mustapippuria
  7. ½ tl suolaa
  8. ½ kpl palsternakkaa
  9. 2 kpl porkkanaa
  10. 1 kpl purjoa
  11. 2 rkl lihafondia
  12. Kastike
  13. 4 dl lihalientä
  14. 1 dl pihlajanmarjahyytelöä
  15. ½ rkl balsamiviinietikkaa
  16. 2 rkl konjakkia
  17. ½ rkl tummaa kastikesuurustetta
  18. Leikkaa liha viipaleiksi ja nuiji ne ohuiksi.
  19. Ota liha jääkaapista lämpenemään pari tuntia ennen valmistusta.
  20. Ripottele viipaleille suolaa, pippuria ja riistamaustetta.
  21. Kuori ja suikaloi palsternakka ja porkkanat. Huuhdo halkaistu purjo ja
  22. suikaloi valkoinen osa. Pane muutamia kasvissuikaleita lihaviipaleille
  23. ja rullaa ne kääryleiksi. Sulje kääryleet cocktailtikuilla.
  24. Ruskista rullat voi-öljyseoksessa. Kaada pannulle vettä sen verran,
  25. että kääryleet peittyvät. Lisää fondi tai liemikuutio. Hauduta miedolla
  26. lämmöllä kannen alla 30 minuuttia tai, kunnes liha on mureaa.
  27. Siivilöi liemi pieneen kattilaan, lisää vettä ja kuumenna kiehuvaksi.
  28. Lisää pihlajanmarjahyytelö ja konjakki. Suurusta kastike ja anna kiehua
  29. hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa
  30. suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.
  31. Tarjoa lihakääryleet tumman pihlajanmarjakastikkeen, höyrytetyn
  32. parsakaalin ja valkosipuliperunoiden kanssa.

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit