Mainokset

Käristys Pulkkailijan poronkäristys resepti

Mainokset

Käristys Pulkkailijan poronkäristys resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Pulkkailijan poronkäristys
  4. 4 annosta
  5. 480 g poronkäristyslihaa
  6. 1 kpl sipulia
  7. 2 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  8. 1 tl suolaa
  9. 2 tl mustapippuria (kokonaisia)
  10. 3 dl vettä
  11. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna rasva padassa ja ruskista liha
  12. pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää joukkoon sipulisilppu. Mausta
  13. suolalla ja pippureilla ja lisää vesi.
  14. Anna hautua puolisen tuntia. Lisää vettä tarvittaessa. Valmiissa
  15. poronkäristyksessä lientä saa olla vain hiukan padan pohjalla, käristys
  16. ei saa olla vetistä.
  17. Syö pulkkailijan poronkäristys perunamuusin, puolukkasurvoksen ja
  18. maustekurkkujen kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit