Mainokset

Kätevä kala-kasvisvuoka

Mainokset

Kätevä kala-kasvisvuoka
 
Aineosat
  • 500 g pakastettua tai tuoretta vaaleaa kalaa
  • 4 perunaa
  • 3 tomaattia
  • ripaus valkopippuria
  • valkosipulin kynttä
  • kesäkurpitsaa
  • suolaa
  • kasvislientä
  • sitruunanmehua
  • rypsiöljyä
  • 2 dl raastettua kevytjuustoa
  • Marinadi
Ohjeet
  1. Yhdistä marinadin ainekset muovipussiin. Pane tuoreet tai sulatetut pakastekalapalat marinadiin ja anna maustua noin tunnin ajan. Kuori perunat ja viipaloi ne sekä tomaatit ja kesäkurpitsa. Nosta kalapalat marinadista ja pane palat kasvisviipaleiden päälle vuokaan.Valele kasvisten päälle hiukan marinadilientä ja kasvisliemi. Ripottele kalapalojen päälle vielä kevytjuustoraastetta ja peitä vuoka foliolla. Paista 200 asteessa, kunnes kala on kypsää eli noin ½ tuntia. Nosta lopuksi lämpö vielä 250 asteeseen ja poista folio. Paista noin pari kolme minuuttia, kunnes juustoraaste on saanut kauniin kullankeltaisen värin.

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit