Mainokset

Kaali-jauhelihamureke

Mainokset

Kaali-jauhelihamureke
 
Aineosat
  • rypsiöljyä
  • vettä
  • 1 pussi (63 g) sipulikeittoaineksia
  • 1 sipuli
  • 1 tl suolaa
  • 200 g kaalia
  • 400 g jauhelihaa
  • 6 - 8 pekoniviipaletta
  • 3 rkl hienonnettua basilikaa
  • 1 muna
Ohjeet
  1. Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset ja vesi. Anna hetki turvota. Lisää joukkoon jauheliha ja muna. Sekoita tasaiseksi. Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipuli ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuullota sipuleita ja kaalia pannulla 5 minuuttia, jotta ne hieman pehmenevät. Mausta suolalla ja basilikalla. Vuoraa suorakaiteenmuotoinen teflonuunivuoka pekoniviipaleilla niin, että päät jäävät roikkumaan vuoan yli reunoille. Painele puolet mureketaikinasta vuokaan ja hieman reunoille. Levitä kaaliseos murekeseoksen keskelle. Painele loppu murekeseoksesta päälle tiiviisti ja käännä pekoniviipaleet päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit