Mainokset

Kaali-jauhelihapata

Mainokset

Kaali-jauhelihapata
 
Aineosat
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl kermaa
  • valkopippuria
  • 1 tl meiramia
  • 700 g varhaiskaalia
  • 2 varhaissipulia varsineen
  • öljyä
Ohjeet
  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Kuori ja silppua sipulit. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipulit ja kuullota, kunnes ne pehmenevät. Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Lisää kaali jauhelihaseokseen ja kypsennä keskilämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes kaali pehmenee. Lisää meirami, suola ja kerma. Hauduta kannen alla, keskilämmöllä vielä 10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai puolukkahillon kera.

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit