Mainokset

Kaali-lampaankääpä-omeletti resepti

Mainokset

Kaali-lampaankääpä-omeletti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Kaali-lampaankaapa-omeletti
  3. 4 annosta
  4. 250 g lampaankääpiä
  5. 3 dl keräkaalia (silputtuna)
  6. 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  7. 6 kpl munaa
  8. 6 rkl ruokakermaa
  9. 4 kpl kirsikkatomaattia
  10. ½ tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. Paista pilkotut sienet ja kaali voissa pannulla.
  13. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Yhdistä keskenään munat ja
  14. ruokakerma ja kaada seos pinnoitetulle paistinpannulle.
  15. Sekoita munakasmassaa kevyesti puuhaarukalla, kunnes seos on melkein
  16. hyytynyt. Lisää munakkaan pintaan sieni-kaaliseos ja halkaistut
  17. kirsikkatomaatit. Kypsennä vielä hiljalleen noin 5 minuuttia. Mausta
  18. suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit