Mainokset

Kaalikääryleet 1

Mainokset

Kaalikääryleet 1
 
Aineosat
  • ohrasuurimoita (tai puuroriisiä)
  • 400 g naudanjauhelihaa
  • 10 g margariinia
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl kuivattua meiramia
  • iso keräkaali (tai kaksi pientä)
  • 1 kpl sipuli
  • 1 kananmuna
  • siirappia
  • vettä
  • 1 dl kermamaitoa
Ohjeet
  1. Koverra kaalin kovaa kantaa pois veitsellä. Keitä kaalia isossa kattilassa suolalla maustetussa vedessä viitisentoista minuuttia. Irrota lehtiä sitä mukaan kun ne alkavat kypsyä.Valuta lehdet ja ohenna niiden lehtiruotia. Voit silputa pieniä sisälehtiä täytteeseen. Keitä riisiä tai ohraa kaalin keitinliemessä 15 minuuttia ja valuta.Valmista täyte. Sekoita jauheliha, riisi, muna, silputtu sipuli ja muut aineet.Kääri lehdet paketiksi.Lado kääryleet voideltuun uunivuokaan vieri viereen saumakohta alaspäin.Valele päälle siirappia ja margariininokareet. Paista ensin 200 asteessa,kunnes pinta ruskistuu. Vähennä lämpöä 150 asteeseen jahauduta kypsiksi. Valele kypsymisen aikana kääryleistä irtoavalla nesteellä.

Kuva galleriasta

mansikat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit