Mainokset

Kaalikääryleet Ahvenet kaalikääreessä resepti

Mainokset

Kaalikääryleet Ahvenet kaalikääreessä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Ahvenet kaalikääreessä
  4. 4 annosta
  5. 1 kpl keräkaalia
  6. 800 g ahvenia (fileenä)
  7. ¼ tl suolaa
  8. ¼ tl valkopippuria
  9. ½ kpl punaista paprikaa (suikaloituna)
  10. ½ kpl vihreää paprikaa (suikaloituna)
  11. 5 dl kalalientä
  12. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  13. 100 g voita
  14. Leikkaa kaalin kanta pois ja irrota lehdet varovasti. Kiehauta niitä
  15. reilusti suolatussa vedessä parikymmentä sekuntia ja nosta ne
  16. reikäkauhalla toiseen astiaan, jossa on kylmää vettä. Nosta
  17. kaalinlehdet puhtaan pyyhkeen päälle ja valuta ne.
  18. Kuivaa ahvenfileet talouspaperiin ja leikkaa niistä poikittaisruodot
  19. pois. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla.
  20. Nosta filee kaalinlehden päälle ja taittele lehti fileen ympärille
  21. niin, että muodostuu pyöreä pallo. Purista kaalikääryleestä vielä
  22. kourassa liika kosteus pois.
  23. Kiehauta paprikasuikaleet suolalla maustetussa vedessä ja nosta
  24. pyyhkeen päälle valumaan.
  25. Keitä kalalientä ja valkoviiniä, kunnes jäljellä on noin 3 desiä.
  26. Siirrä sivuun odottamaan.
  27. Keitä kaalikääröjä höyryssä kymmenisen minuuttia. Kiehauta
  28. kastikepohja, lisää siihen voi ja tarkista suola. Kaada kastiketta
  29. lämmitetylle lautaselle, ripottele siihen paprikasuikaleet ja nosta
  30. lämpimät ahven-kaalikääröt keskelle.
  31. Ahven-kaalikääryleiden ruokajuomaksi sopii esimerkiksi ranskalainen
  32. Sauvignon Lurton Bordeaux 8,87 .

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit